Diensten

Een frisse blik op morgen

Bij Van Noortwijck kun je voor je vereniging of stichting terecht voor advies, ondersteuning en interim management

Advies

De samenleving verandert razendsnel en verenigingen en stichtingen voelen dit als geen ander. De roep om meer en beter. De druk om mee te bewegen en in te spelen op de eisen van de tijd. Maar hoe die dienstverlening te verbeteren en die kwaliteitsslag te maken wanneer de organisatie worstelt met een gebrek aan vrijwilligers, kennis en middelen? Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie zich ontwikkelt en die volgende broodnodige stap zet? Van Noortwijck kan hierbij helpen.

Van Noortwijck maakt organisaties beter, ontzorgt en geeft je weer een frisse blik op morgen. Samen werken we aan verbetering, ontwikkeling en professionalisering van jouw organisatie.

 

Ondersteuning & Helpdesk

Bij Van Noortwijck kun je terecht voor praktische bestuursondersteuning waarbij de adviseur als externe partij meekijkt met het besturen. De adviseur kan helpen in het realiseren van efficiënt(er) vergaderen en een soepel besluitvormings- en aansturingsproces. Daarnaast is het bij Van Noortwijck mogelijk om gebruik te maken van een Helpdesk-functionaliteit voor de meer operationele organisatorische en bestuurlijke vragen. Wanneer je het even niet meer weet kun je altijd je helpdesk bellen.

 

Interim (project)management & waarneming

Is er extra capaciteit nodig voor een project of een waarneming? Van Noortwijck kan tijdelijk en op projectbasis functies waarnemen en invullen. Denk hierbij aan het leveren van een verenigingsmanager en het tijdelijk invullen van een bestuursfunctie of een directiepost.

 

Geïnteresseerd in deze mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op